Datalevering til Kaspersky Security Network

Omfanget af data, der sendes til Kaspersky Security Network er beskrevet i Kaspersky Security Network-erklæringen.

Sådan får du vist Kaspersky Security Network-erklæringen:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Knappen Indstillinger nederst i programvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til SikkerhedsindstillingerKaspersky Security Network.

Vinduet Kaspersky Security Network åbnes og viser oplysninger om Kaspersky Security Network og indstillinger for deltagelse i Kaspersky Security Network.

4. Klik på linket Kaspersky Security Network-erklæring for at se teksten i Kaspersky Security Network-erklæringen.